COACHING

Vida ondersteunt waar jij vastloopt

Zo doorbreken we de impasse. Als jij even niet ziet hoe je ergens uitkomt, daar geef ik je richting. Dit kan op het gebied van je relatie, je werk of in andere persoonlijke situaties. Daarbij zetten we je eigen kracht in. 

Vida kan je helpen je eigen drijfveren weer te ontdekken, beter in je eigen vel te zitten, maar uiteindelijk dóe je dat zelf. Ik begeleid je maar ik vertrouw op je eigen kunnen. Dat is de basis van onze samenwerking. Ik ben je steuntje om weer op eigen kracht verder te kunnen zodat je een beslissing kunt nemen of een nieuwe uitdaging aan kunt gaan. Een luisterend oor, iemand die aandacht voor je heeft en je weer op weg helpt.

Wat kun je bereiken

Door coaching krijg je handvatten om zelf de stappen te zetten die nodig zijn om je vraagstuk op te lossen.
 

Hoe doen we dat

Bij elke persoon past een persoonlijke benadering die we ontdekken in de eerste fase van kennismaking. 
Bij mijn manier van coaching staat het ervaringsleren centraal. Ervaring is de sleutel tot vaardigheden en daarmee kun je op verschillende manieren experimenteren, door middel van bijvoorbeeld gesprekken, beweging en creatief bezig zijn.

 

Hoe starten we

We beginnen met een introductie. Hier kun je je vraagstuk of probleem voorleggen. Tijdens deze introductie laat ik zien wat ik voor je kan betekenen. Als je besluit door te gaan volgt er een traject van vijf tot acht sessies.


Coaching is geen therapie, maar kan wel helend werken. Ieder 'gezond' mens heeft gedragseigenschappen waar hij of zij last van heeft. Coaching leert je die problemen te (h)erkennen en ze aan te pakken. Dat wil jij toch ook!

Vertrouwen hebben in je eigen ik// 

"Je laten coachen is jezelf

serieus nemen."

 

© Louisa Hernandez Tobias 2019 |  VIDA Coachingshuis voor persoonlijke groei | contact@levenisgroeien.com | Breda