Ik wil je even uitleggen waarom ik die natuurwandelingen heb opgezet en waarom het mij zo gelukkig maakt deze te mogen doen met jou.

Het resultaat

Ik heb nog geen enkele keer meegemaakt dat deze middag niets bij een deelnemer opleverde. Zonder uitzondering gaat iedereen met prachtige inzichten, hernieuwde energie én een cadeau naar huis. Natuurlijk is het soms confronterend! Maar juist als het raakt, gebeurt en ontstaat er iets waardevols. Dat moet je willen en daar moet je open voor staan. Daarom daag ik jou uit. Durf jij in de spiegel te kijken? Ben jij in staat om je ego even op zij te zetten? Anders kun je nu al stoppen met lezen 😉. Natuurlijk kun je denken; ach het valt allemaal wel mee. Maar jij gaat toch ook voor een leven vol ‘sparkles’? Daarvoor wil jij toch ook elke dag opstaan?

Realiseer je dat terugkerende thema’s in je leven een doel hebben; je namelijk wakker te schudden.

Waarom gebeurt me dit nu weer? Nou? Heb je jezelf aangepakt nadat het je de laatste keer overkwam of ben je er snel overheen gestapt, willen vergeten en ben je doorgerend? Dan heb ik een leuke verrassing: het zal terug blijven komen totdat je stappen gaat zetten! En minder leuk nieuws is er ook; hoe harder en vaker je het negeert; je lichaam het zal overnemen in signalen. Een schouder die vastzit, migraine, maagklachten of erger. Je lichaam gaat je signalen geven als je zelf belangrijke stappen gaat overslaan. Die middag hebben we aandacht voor wat je lichaam je wil zeggen.

 

Met concrete handvatten kun je aan het einde van de dag zo doorpakken en stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Daar wordt niet alleen jij, maar iedereen om je heen gelukkig van.

 

De natuur

Voor mij persoonlijk is de natuur een grote inspiratiebron. Waarom? De rust en de stilte en het eeuwige geduld wat het uitstraalt. Seizoenen na seizoenen vertrouwt het erop dat het goed is zoals het is. Terwijl ik me gek kan laten maken door de alledaagse realiteit, een kleine opmerking me zo in het verkeerde keelgat schieten waardoor mijn ogen gaan vlammen en ik bijna hyperventilerend mijn woorden uitspuug. In a split-second van kalme beheerstheid naar de duivel.

 

In de natuur kom ik tot mezelf. De energie die daar hangt kalmeert en laat de rust in me naar boven komen. Geeft helderheid in mijn hoofd. Geeft inzicht en antwoord op vragen. Die uitwerking heeft het, in combinatie met bijzondere oefeningen, ook op jou. Je gaat sowieso anders naar huis dan je bent gekomen.

 

Ga jij de uitdaging aan? Meldt je aan voor de natuurwandelingen van donderdag 27 september of donderdag 4 oktober 2018. Het is een ochtend die je niet mag missen! En deze keer is het extra bijzonder want er is een netwerklunch na de wandeling geregeld in samenwerking met Patricia Witkamp van witkampevents.nl

© Louisa Hernandez Tobias 2019 |  VIDA Coachingshuis voor persoonlijke groei | contact@levenisgroeien.com | Breda