© Louisa Hernandez Tobias 2019 |  VIDA Coachingshuis voor persoonlijke groei | contact@levenisgroeien.com | Breda

Je zomervakantie voorbij ... en dan?

September 9, 2016

Heerlijk vooruitzicht, die lange zomervakantie. Je werk eindelijk even mogen loslaten. Genieten van je gezinnetje of even de tijd voor jezelf. Ben je ook weggeweest? Lekker naar het strand, even uitwaaien. Genieten van die zilte lucht, zand tussen je tenen, de zon die je huid verwarmt en ontspant. Of mooie oude steden opgezocht. Of een lekker alcoholisch drankje met een vriend of vriendin, zomaar spontaan op een picknickkleedje. En? Hoe voelde je lijf na die heerlijke weken niets hoeven doen? Je spieren in je nek? Voelde je nog ergens spanning? Voelt het thuiskomen in eigen lijf? Bubbels met inspiratie voor nieuwe initiatieven? Ideeën over een andere baan of een leuke nieuwe tijdsbesteding? Afspraken binnen je gezin weer onder de loep genomen? 

 

Ik kijk altijd erg uit naar mijn vakantie! Enkel en alleen omdat ik dan weer de nieuwe energieprikkels voel en nieuwe plannen maak. Op de een of andere manier heb ik daar een leeg hoofd voor nodig wat ik alleen maar voor elkaar krijg na drie weken een beetje te lopen niksen. Het voelt bijna als een flow, een natuurlijke staat van zijn, waarbij langzaam kleine tintelingen in me opborrelen. Altijd heerlijk als dat weer gebeurt want dat betekent dat ik me geestelijk weer aan het voorbereiden op een nieuw coachingsjaar. Een jaar waarbij ik in november een paar inspiratie-workshops wil geven. Tegen de tijd dat ieders energie zo vlak voor de kerst weer wat inzakt, de zomervakantie ver achter ons ligt en we weer even vergeten zijn hoe het voelde op die zomerse slippertjes. Op dat moment ga ik je voorzien van een portie energiebubbels. Bubbels die ervoor zorgen dat je dicht bij jezelf komt. En even weer helemaal jezelf mag zijn. Want in deze staat, ben je toch op je best. Neem je de beste beslissingen en ben je de meest aantrekkelijke persoon op de wereld, straalt het geluk je alle kanten toe, niet dan? Geef je snel op en inspireer anderen hetzelfde te doen. Je bent het waard!

Kijk even bij mijn workshops!

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

July 4, 2017

March 21, 2017

February 2, 2017

January 19, 2017

March 23, 2016

January 27, 2016

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square