© Louisa Hernandez Tobias 2019 |  VIDA Coachingshuis voor persoonlijke groei | contact@levenisgroeien.com | Breda

Zomer

Ik voel de zomer dichterbij komen. De dagen zijn natuurlijk al op zijn langst. De slippers worden weer non-stop gebruikt en versleten. De kinderen rennen op hun laatste energie rond en kunnen 's avonds lastig in slaap komen. Ik rond de laatste sessies met mijn coachees af... en kijk uit naar de lange lome zomerweken die op me liggen te wachten... voor het eerst sinds mijn kinderjaren mag ik me ook verheugen op zes lange zomerweken... Heerlijk genieten met mijn kinderen, achterstallige projectjes wegwerken, tijden waar de klok niet bestaat maar onze magen aangeven wanneer het etenstijd is en waar onze ogen ons vertellen wanneer ze willen sluiten. Waar we in de natuur onze krachten weer mogen opladen en de maan ons welterusten wenst. 
Ik heb er heel veel zin in... wetende dat ik over 8 weken weer uitgerust met vol nieuwe energie een nieuw jaar mag starten met nieuwe coachees, inspirerende workshops en wie weet wat nog meer... Heb er alle vertrouwen in dat in alle rust de antwoorden naar me toe zullen komen. En dat is wat ik jou ook wens.... Laat je wegzakken in weldadigheid zodat je hoofd vrij gemaakt mag worden om na een periode van rust je weer vol te laden met inspiratie en ideeën, of simpelweg de energie mag geven om je vertrouwde dingen weer aan te gaan.
Hoop je het nieuwe jaar te mogen ontmoeten....
Nog even doorbijten.... en straks heerlijk genieten....
Het is je gegund!

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

July 4, 2017

March 21, 2017

February 2, 2017

January 19, 2017

March 23, 2016

January 27, 2016

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square