© Louisa Hernandez Tobias 2019 |  VIDA Coachingshuis voor persoonlijke groei | contact@levenisgroeien.com | Breda

Vida ondersteunt waar jij vastloopt

Zo doorbreek ik de impasse. Als jij even niet ziet hoe je ergens uitkomt, daar geef ik je richting. Dit kan op het gebied van je relatie, je werk of in andere persoonlijke situaties. En daarbij zetten we je eigen kracht in.  Want wie weet nu beter wat je wilt en waar je blij en enthousiast van wordt. Heel diep van binnen weet je dat zelf heel goed. Alleen zijn er soms momenten of situaties waardoor je dat niet meer ziet.

 

Vida kan je helpen je eigen drijfveren weer te ontdekken, je leuke eigenschappen weer te laten zien, beter in je eigen vel te zitten, maar uiteindelijk dóe je dat zelf. Ik begeleid je maar ik vertrouw op je eigen kunnen. Dat is de basis van onze samenwerking. Ik ben je steuntje om weer op eigen kracht verder te kunnen zodat je een beslissing kunt nemen of een nieuwe uitdaging aan kunt gaan.

 

In deze maatschappij wordt er veel van je gevraagd. De verwachtingen zijn hoog en de prestatiedruk is groot. Je wilt de ideale partner zijn, een ambitieuze werknemer, een aardige en hardwerkende collega, een geduldige moeder of vader, een sociale vriend of vriendin, een maatschappelijk bewuste buur. Dit vergroot de druk op je leef- en werksituatie aanzienlijk en zorgt ervoor dat de behoefte aan coaching en begeleiding groot is.

 

Een luisterend oor, iemand die aandacht voor je heeft en je weer op weg helpt.

 

WAT

Vida //

 
Je laten coachen is jezelf laten zien, dat je jezelf serieus neemt. Dat is altijd een stap vooruit.